DUB LIVING KARTÁČOVANÝ 4V - bílý oxidativní olej - Molaloc⁺ Rustica Wideplank MOLAND třívrstvá dřevěná podlaha

14931265-2
Třívrstvá dřevěná podlaha ve formátu kartáčovaných rustikálních širokých a dlouhých prken, vhodná pro podlahové topení s nášlapnou vrstvou 3,5 mm, se zámkovým spojem ošetřená bílým oxidativním olejem a bezprostředně po montáži je nutné podlahy ošetřit ještě pečujícím olejem k dosažení perfektního vzhledu.
 
Formát: 14(3,5)x190x2190 mm

1 657 Kč / m2

1 369 Kč bez DPH

3 628 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 2.19 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 3 628 Kč

138.93 €

Množství
Skladem u dodavatele

Třívrstvá dřevěná dánského výrobce Moland má zámkový spoj G5 a je určena pro plovoucí pokládku. Samozřejmě lze podlahu i celoplošně lepit. Podlaha v provedení kartáčovaných širokých a dlouhých prken má středně až silně rustikální třídění ( třídění living ) s výskytem barevných odlišností ( bělí ) a suky. Podlaha je již z výroby ošetřena bílým oxidativním olejem a bezprostředně po montáži je nutné podlahy ošetřit ještě pečujícím olejem k dosažení perfektního vzhledu. 

Rozměr: 14(3,5)x190x2190 mm,  Balení: 2,5 m2 ( max. 12,5% kratiny v balení ), Hmotnost balení: 20 kg

DŮLEŽITÉ - UPOZORNĚNÍ ! 

Podlahy s povrchovou úpravou OXIDATIVNÍ OLEJ je nutné ihned po položení ošetřit pečujícím olejem ! Doporučujeme použití PEČUJÍCÍHO WOCA OLEJE. Olej Woca lze zakoupit jak v přírodní barvě ( pro podlahy s přírodním olejem ) , tak v bílé barvě ( pro podlahy s bílým olejem ). Pro každodenní péči používejte WOCA MÝDLO NA DŘEVĚNÉ PODLAHY mýdlo na dřevěné podlahy ( přírodní i bílé ). Touto závěrečnou úpravou získá podlaha trvanlivý stejnoměrný povrch a lze ji provést ručně, nebo strojově. Podlaha musí být suchá,  čistá a zbavená prachu a mastnot.

TŘÍDĚNÍ MOLAND

CLASSIC +: velká většina lamel ve velmi čistém třídění, zdravé malé suky a očka přípustná, velmi omezeně přípustná okrajová běl. Příjemné barevné variace typické pro dub, velmi vyjímečně tmelené malé až střední suky a malé trhlinky jsou přípustné.

CLASSIC: relativně čisté třídění, přípustná očka a malé zdravé suky, s výskytem barevných variací, okrajové běle a tmelených suků.

TREND: lehce až středně rustikální třídění, přípustná očka a omezeně běl, zdravé suky a barevné variace. Přípustné tmelené malé až střední suky a trhliny.

LIVING: lehce až středně rustikální (třípásy) a středně až silně rustikální třídění (plošné vzory). Zdravá i černá očka jsou povolena, jsou přípustné tmelené velké nezdravé suky a trhliny včetně jádra. Běl a větší barevné variace jsou přípustné.

Při výběru podlah z ručního vzorkovníku nebo ze stojanů s panely mohou zejména dřevěné podlahy vykazovat větší barevný rozptyl a větší rozsah přirozených vad dřevin, než u vzorku podlahy. Dřevo je přírodní materiál a každá podlahová lamela je neopakovatelný originál. Vzorky a fotografie jsou díky své limitované velikosti pouze ilustrativní a tedy nezávazné pro objednávky, protože nemohou poskytnout veškeré znaky dřeva ( barevné s strukturální rozdíly ), které dané třídění může obsahovat, nejedná se tedy o vzorky ve smyslu §2096 občanského zákoníku.

14931265-2

Parametry

Povrchová úprava:
Bílý olej
Dřevina
Dub
Úprava povrchu :
Oxidativní olej bílý
Kartáčováno :
Ano
Barevný tón
Šedá
Vrchní vrstva ( nášlapná vrstva ) :
3,5 mm
Třídění:
Rustic
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,125 m2K/W
Vzor
Prkno
Vzhled lamel :
Prkno ( Selský vzor )
Tloušťka :
14 mm
Délka
2190 mm
Nosná deska
Dřevěný laťkový střed
Zaklapávací mechanika :
Zámek G5
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.