DUB URBAN SVĚTLE BĚLENÝ 4V - Parador Modular ONE vinylová podlaha CLICK

Vinylové podlahy
1730805
200 ks

Kolekce vinylových podlah Modular One se zámkovým spojem je určena k podkládce plovoucím způsobem bez lepení. Lamely jsou na nosné kompozitní desce, která je vysoce odolná proti bobtnání. 

Formát: 8*235*2200 mm

1 242 Kč / m2

1 026 Kč bez DPH

3 853 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 3.102 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 3 853 Kč

147.55 €

Množství
cca 5 dní

Kolekce vinylových podlah Modular One se zámkovým spojem je určena k podkládce plovoucím způsobem bez lepení. Lamely na nosné kompozitní desce, která je vysoce odolná proti bobtnání. Horní nášlapnou vrstvu tvoří moderní a všestranný polyuretanový materiál ( PUR ) je vyroben bez změkčovadel a škodlivých emisí. Integrovaná spodní akustická vrstva z korku vyrovnává drobné nerovnosti podkladu a zaručuje příjemnou akustickou kvalitu místnosti. 

Jako vinyl se označují plasty z polyvinylchloridu, který je znám jako PVC. Tento plast patří k nejstarším plastům vůbec a nalezl uplatnění kromě jiného i v domácnostech nebo v medicíně. Díky těmto zkušenostem je možné, vytvořit podlahovou krytinu, která přesně splňuje požadavky kladené na moderní podlahu. Vinyl společnosti Parador nabízí exkluzivní dekory dřeva a kamene v různých formátech, které jsou díky své autentické, hluboké struktuře téměř nerozeznatelné od pravého dřeva. Náš vinyl je označen značkou "Made in Germany". Vysoká kvalita našich výrobků je zajištěna díky permanentním vstupním a výstupním kontrolám. Kontroly jsou mnohem přísnější, než vyžadují zákonné normy. Nezávadnost všech použitých materiálů je u vinylových podlah Parador samozřejmostí a naši zákazníci mají tak zajištěnu maximální možnou míru ochrany zdraví a životního prostředí. Z tohoto důvodu se používají pouze materiály, které byly dostatečným způsobem prověřeny, a které byly nezávislými kontrolními instituty prohlášeny za nezávadné. Vysoká kvalita a nezávadnost vinylových podlah Parador je potvrzena četnými certifikáty. Přehled certifikátů naleznete v technických listech a v katalozích výrobků.

Rozměry: 8*235*2200 mm, Balení:  3,102 m2, Hmotnost balení: 20,870 kg

1730805
200 ks

Parametry

Barevný tón
Světle hnědá
Třída užívání
33
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,075 m2K/W
Vzor
Prkno
Vzhled lamel :
Vzhled zámkových palubek
Tloušťka :
8 mm
Nosná deska
Kompozitní deska
Zaklapávací mechanika :
Safe-Lock PRO ®
Dekor
Dub
Záruka :
Lifetime

Stažení

TECHNICKÝ LIST MODULAR ONE

Technický list ke kolekci Modular ONE

Stažení (174.68k)

KATALOG VINYL MODULAR ONE

Katalog Modular ONE vinylová podlaha

Stažení (3.67M)
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.