DUB INFINITY ŠEDÝ - Parador Basic 2.0 vinylová podlaha k nalepení

DUB INFINITY ŠEDÝ - Parador Basic 2.0 vinylová podlaha k nalepení

Vinylové podlahy
1730800
200 ks

Parador Basic 2.0 je kolekce určená k napelení. Díky svým technickým vlastnostem se hodí do bytových i komerřních prostor. Tato kolekce je určena všem, kteří hledají kvalitní podlahu za příznivou cenu. Je velice odolná vůči vodě a je vhodná na podlahové topení. Vinyl je velmi stabilní a odolná podlahová krytina, která je příjemná na chůzi bosou nohou.

Formát: 2,0*229*1219 mm

755 Kč / m2

624 Kč bez DPH

3 372 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 4.466 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 3 372 Kč

129.13 €

Množství
cca 5 dní

Parador Basic 2.0 je kolekce určená k napelení. Díky svým technickým vlastnostem se hodí do bytových i komerřních prostor. Tato kolekce je určena všem, kteří hledají kvalitní podlahu za příznivou cenu. Je velice odolná vůči vodě a je vhodná na podlahové topení. Vinyl je velmi stabilní a odolná podlahová krytina, která je příjemná na chůzi bosou nohou a působí hřejivým dojmem. V této kolekci si můžete vybírat z dekorů dřeva, betonu, dlaždic a pokud hledáte originální podlahu, rozhodně Vás nadchnou i dekory individuálních vzorů palubek. 

Jako vinyl se označují plasty z polyvinylchloridu, který je znám jako PVC. Tento plast patří k nejstarším plastům vůbec a nalezl uplatnění kromě jiného i v domácnostech nebo v medicíně. Díky těmto zkušenostem je možné, vytvořit podlahovou krytinu, která přesně splňuje požadavky kladené na moderní podlahu. Vinyl společnosti Parador nabízí exkluzivní dekory dřeva a kamene v různých formátech, které jsou díky své autentické, hluboké struktuře téměř nerozeznatelné od pravého dřeva. Náš vinyl je označen značkou "Made in Germany". Vysoká kvalita našich výrobků je zajištěna díky permanentním vstupním a výstupním kontrolám. Kontroly jsou mnohem přísnější, než vyžadují zákonné normy. Nezávadnost všech použitých materiálů je u vinylových podlah Parador samozřejmostí a naši zákazníci mají tak zajištěnu maximální možnou míru ochrany zdraví a životního prostředí. Z tohoto důvodu se používají pouze materiály, které byly dostatečným způsobem prověřeny, a které byly nezávislými kontrolními instituty prohlášeny za nezávadné. Vysoká kvalita a nezávadnost vinylových podlah Parador je potvrzena četnými certifikáty. Přehled certifikátů naleznete v technických listech a v katalozích výrobků.

Rozměry: 2,0*229*1219 mm, Balení:  4,466 m2, Hmotnost balení: 17,680 kg

1730800
200 ks

Parametry

Barevný tón
Hnědá
Povrchová struktura:
Svěží
Vrchní vrstva ( nášlapná vrstva ) :
0,3 mm
Třída užívání
31
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,012 m2K/W
Vzor
Prkno
Vzhled lamel :
Prkno ( Selský vzor )
Tloušťka :
2 mm
Nosná deska
Vinyl
Vhodné do vlhkých prostor
Ano
Dekor
Dub
Záruka :
10 let

Stažení

KATALOG PARADOR - VINYLOVÉ

Katalog vinylových podlah 2018

Stažení (7.42M)

TECHNICKÝ LIST - BASIC 2.0

Technický list - vinylové podlahy Basic 2.0

Stažení (156.34k)
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.