TERAZZO 4V - Floorify Big Tiles vinylová podlaha CLICK

Vinylové podlahy
F024

Stabilní a extrémně odolné vinylové desky s nášlapnou vrstvou 0,55 mm s pečlivě propracovaným designem. Podlahy mají jedinečný vzhled kamenné dlažby. Výjimečný charakter kamene se projevuje v mnoha detailech: matný vzhled kamenné podlahy, jemný okraj hran a strukturu. Podlaha je navzdory chladnému vzhledu kamene vždy měkká a teplá na dotek.

Formát: 4,5(0,55)*600*900 mm

1 270 Kč / m2

1 050 Kč bez DPH

2 744 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 2.16 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 2 744 Kč

105.08 €

Množství
Skladem u dodavatele

Floorify  je nová generace zámkových vinylových podlah ( tzv. rigidní vinyl ). Tyto podlahy jsou spojením vysoce odolné konstrukce podlahy s přirozeně krásným a hřejivým vzhledem. Podlahové dílce jsou opatřeny speciální úpravou Floorify® Silent Touch Technology, která je extrémně odolná vůči nárazům, škrábancům, skvrnám a nežádoucímu zbarvení. Díky unikátnímu jádru Floorify® Rigid Core a mimořádně robustnímu zámkovému spoji,  jsou podlahy Floorify se zámkem s pevností 9kN/m, až 4x pevnější ve srovnání s běžnými LVT dílci, a proto nehrozí žádné nebezpečí vzniku spár. Vzhledem k tomu, že jsou podlahy Floorify vyrobeny z vysoce kvalitního syntetického materiálu jsou plně odolné vůči vodě a na rozdíl od výrobků na bázi dřevních vláken nebudou bobtnat a ani se nepoškodí pokud přijdou do styku s vodou a nehrozí absolutně žádné riziko zvednutých hran nebo předčasného opotřebení. Podlaha téměř nereaguje na teplotní změny (testováno až do 80 ° C) a lze ji položit na teplovodní či elektrické podlahové vytápění nebo chlazení až do plochy 20 x 20 m bez dilatačního profilu. Podlahy Floorify jsou certifikované ( emisní třída A+ ) a neobsahují škodlivé ftaláty. Podlahy Floorify je možné položit téměř na jakýkoliv podklad připravený pro běžnou instalaci dřevěných plovoucích a laminátových podlah. Rychlá montáž šetří čas, odpadá časově a finančně náročné stěrkování a není nutná speciální drahá podložka.

Stabilní a odolné vinylové desky s nášlapnou vrstvou 0,55 mm s pečlivě propracovaným designem. Podlahy kolekce TILES mají jedinečný vzhled kamenné dlažby a dodávají podlaze Floorify přirozený vzhled a pocit přitažlivosti. Výjimečný charakter kamene se projevuje v mnoha malých detailech: matný vzhled kamenné podlahy, jemný okraj hran a strukturu. Podlaha je navzdory chladnému vzhledu kamene vždy měkká a teplá na dotek.

Rozměry: 4,5*600*900 mm, Balení:  2,16 m2, Hmotnost balení: 17,6 kg

Struktura

F024

Parametry

Barevný tón
Světle hnědá
Vrchní vrstva ( nášlapná vrstva ) :
0,55 mm
Třída užívání
33
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,015 m2K/W
Vzor
Dlažba
Vzhled lamel :
Dlaždice
Tloušťka :
4,5 mm
Šířka
600 mm
Délka
900 mm
Zaklapávací mechanika :
Zámek Unilin
Odolnost proti oděru
AC 3
Záruka :
25 let v bytových prostorech / 5 let v komerčních prostorech

Stažení

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.