DUB INFINITY ŠEDÝ - Parador Basic 30 vinylová podlaha CLICK

Vinylové podlahy
1730635
21 ks

Řada Basic 30 je určena pro zákazníky, kteří hledí na cenu a  účelnost. Dekory dřeva s jemnou a matnou strukturou jsou realisticky provedeny. Nosnou deskou je HDF. Podlahy mají zámkový spoj SafeLock a jsou vhodné pro podlahové topení. Lamely mají antibakteriální úpravu, která odpuzuje špínu a bakterie a jsou navíc opatřeny integrovanou korkovou vrstvou.

Formát: 9,4*216*1207 mm

995 Kč / m2

822 Kč bez DPH

1 816 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 1.825 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 1 816 Kč

69.54 €

Množství
cca 5 dní

Řada Basic 30 je určena pro zákazníky, kteří hledí na cenu a  účelnost. Dekory dřeva s jemnou a matnou strukturou jsou realisticky provedeny. Nosnou deskou je kvalitní HDF deska se zvýšenou odolností proti bobtnání. Podlahy této řady mají zámkový spoj SafeLock a jsou vhodné pro podlahové topení. Lamely mají antibakteriální úpravu, která odpuzuje špínu a bakterie. K tlumení kročejového hluku jsou navíc opatřeny integrovanou korkovou vrstvou.

Jako vinyl se označují plasty z polyvinylchloridu, který je znám jako PVC. Tento plast patří k nejstarším plastům vůbec a nalezl uplatnění kromě jiného i v domácnostech nebo v medicíně. Díky těmto zkušenostem je možné, vytvořit podlahovou krytinu, která přesně splňuje požadavky kladené na moderní podlahu. Vinyl společnosti Parador nabízí exkluzivní dekory dřeva a kamene v různých formátech, které jsou díky své autentické, hluboké struktuře téměř nerozeznatelné od pravého dřeva. Náš vinyl je označen značkou "Made in Germany". Vysoká kvalita našich výrobků je zajištěna díky permanentním vstupním a výstupním kontrolám. Kontroly jsou mnohem přísnější, než vyžadují zákonné normy. Nezávadnost všech použitých materiálů je u vinylových podlah Parador samozřejmostí a naši zákazníci mají tak zajištěnu maximální možnou míru ochrany zdraví a životního prostředí. Z tohoto důvodu se používají pouze materiály, které byly dostatečným způsobem prověřeny, a které byly nezávislými kontrolními instituty prohlášeny za nezávadné. Vysoká kvalita a nezávadnost vinylových podlah Parador je potvrzena četnými certifikáty. Přehled certifikátů naleznete v technických listech a v katalozích výrobků.

Rozměry: 9,4*216*1207 mm, Balení:  1,825 m2, Hmotnost balení: 17 kg

1730635
21 ks

Parametry

Barevný tón
Šedá
Povrchová struktura:
Svěží
Vrchní vrstva ( nášlapná vrstva ) :
0,3 mm
Třída užívání
31
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,068 m2K/W
Vzor
Prkno
Vzhled lamel :
Prkno ( Selský vzor )
Tloušťka :
9,4 mm
Nosná deska
HDF deska
Zaklapávací mechanika :
Safe-Lock PRO ®
Dekor
Dub
Záruka :
10 let

Stažení

KATALOG PARADOR - VINYLOVÉ

Katalog vinylových podlah 2018

Stažení (7.42M)

NÁVOD NA MONTÁŽ - VINYLOVÉ

Návod na montáž vinylových podlah Parador

Stažení (13.73M)

TECHNICKÝ LIST VINYL BASIC

Technický list - vinylové podlahy BASIC

Stažení (303.46k)
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.