DUB LIVING PRAVÝ - 4V - Bílý oxidativní olej - CAMBRIDGE MOLAND třívrstvá dřevěná podlaha

14922663-2
Kolekce od firmy Moland CAMBRIDGE je vícevrstvá dubová podlaha na nosiči z překližky pro pokládku do parketového vzoru - rybiny. Vyrábí se ve větším formátu 15 x 190 x 760 mm. Tyto podlahy mají pero-drážku a proto je doporučená pokládka celoplošným lepením. 
Formát: 15(3)x190x760 mm

3 106 Kč / m2

2 567 Kč bez DPH

3 603 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 1.16 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 3 603 Kč

137.98 €

Množství
Skladem u dodavatele

Kolekce od firmy Moland CAMBRIDGE je vícevrstvá dubová podlaha na nosiči z překližky pro pokládku do parketového vzoru - rybiny. Vyrábí se ve větším formátu 15 x 190 x 760 mm. Tyto podlahy mají pero-drážku a proto je doporučená pokládka celoplošným lepením. Lamely se vyrábí v pravém a levém provedení, které jsou každé baleny zvlášť. Tato kolekce je ošetřena přírodním nebo bílým oxidativním olejem. 

Rozměr: 15(3)x190x760 mm,  Balení: 1,160 m2  Hmotnost balení: 7,54 kg

TŘÍDĚNÍ MOLAND

CLASSIC +: velká většina lamel ve velmi čistém třídění, zdravé malé suky a očka přípustná, velmi omezeně přípustná okrajová běl. Příjemné barevné variace typické pro dub, velmi vyjímečně tmelené malé až střední suky a malé trhlinky jsou přípustné.

CLASSIC: relativně čisté třídění, přípustná očka a malé zdravé suky, s výskytem barevných variací, okrajové běle a tmelených suků.

TREND: lehce až středně rustikální třídění, přípustná očka a omezeně běl, zdravé suky a barevné variace. Přípustné tmelené malé až střední suky a trhliny.

LIVING: lehce až středně rustikální (třípásy) a středně až silně rustikální třídění (plošné vzory). Zdravá i černá očka jsou povolena, jsou přípustné tmelené velké nezdravé suky a trhliny včetně jádra. Běl a větší barevné variace jsou přípustné.

Při výběru podlah z ručního vzorkovníku nebo ze stojanů s panely mohou zejména dřevěné podlahy vykazovat větší barevný rozptyl a větší rozsah přirozených vad dřevin, než u vzorku podlahy. Dřevo je přírodní materiál a každá podlahová lamela je neopakovatelný originál. Vzorky a fotografie jsou díky své limitované velikosti pouze ilustrativní a tedy nezávazné pro objednávky, protože nemohou poskytnout veškeré znaky dřeva ( barevné s strukturální rozdíly ), které dané třídění může obsahovat, nejedná se tedy o vzorky ve smyslu §2096 občanského zákoníku.

14922663-2

Parametry

Povrchová úprava:
Bílý olej
Dřevina
Dub
Úprava povrchu :
Oxidativní olej bílý
Barevný tón
Světle hnědá
Vrchní vrstva ( nášlapná vrstva ) :
3 mm
Třídění:
Rustic
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,130 m2K/W
Vzor
Rybí kost
Vzhled lamel :
Pás ( pokládka rybí kost )
Tloušťka :
15 mm
Délka
760 mm
Nosná deska
Multiplex
Zaklapávací mechanika :
Pero - drážka
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.