DUB CLASSIC 2V KARTÁČOVANÝ - bílý matný lak pavé - Burghley Wideplank MOLAND třívrstvá dřevěná podlaha

13186264
Třívrstvá dřevěná podlaha ve formátu širokých a dlouhých prken, vhodná pro podlahové topení s nášlapnou vrstvou 2,5 mm,  se zámkovým spojem G5 ošetřena odolným matným UV lakem s optikou olejované podlahy pro přírodní vzhled, snadnou údržbu a pro zvýšení odolnosti povrchu proti poškrábaní.
 
Formát: 14(2,5)x180x2200 mm

2 283 Kč / m2

1 887 Kč bez DPH

6 325 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 2.77 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 6 325 Kč

242.22 €

Množství
Skladem u dodavatele

Třívrstvá dřevěná dánského výrobce Moland má zámkový spoj G5 a je určena pro plovoucí pokládku. Samozřejmě lze podlahu i celoplošně lepit. Podlaha v provedení širokých a dlouhých prken má lehce až středně rustikální třídění ( třídění trend ) s mírným výskytem barevných odlišností ( bělí ) a suky. Podlaha je již z výroby ošetřena odolným matným UV lakem s optikou olejované podlahy pro přírodní vzhled, snadnou údržbu a pro zvýšení odolnosti povrchu proti poškrábaní.

Rozměr: 14(2,5)x180x2200 mm,  Balení: 2,77 m2 ( max. 12,5% kratiny v balení ), Hmotnost balení: 22,16 kg

TŘÍDĚNÍ MOLAND

CLASSIC +: velká většina lamel ve velmi čistém třídění, zdravé malé suky a očka přípustná, velmi omezeně přípustná okrajová běl. Příjemné barevné variace typické pro dub, velmi vyjímečně tmelené malé až střední suky a malé trhlinky jsou přípustné.

CLASSIC: relativně čisté třídění, přípustná očka a malé zdravé suky, s výskytem barevných variací, okrajové běle a tmelených suků.

TREND: lehce až středně rustikální třídění, přípustná očka a omezeně běl, zdravé suky a barevné variace. Přípustné tmelené malé až střední suky a trhliny.

LIVING: lehce až středně rustikální (třípásy) a středně až silně rustikální třídění (plošné vzory). Zdravá i černá očka jsou povolena, jsou přípustné tmelené velké nezdravé suky a trhliny včetně jádra. Běl a větší barevné variace jsou přípustné.

Při výběru podlah z ručního vzorkovníku nebo ze stojanů s panely mohou zejména dřevěné podlahy vykazovat větší barevný rozptyl a větší rozsah přirozených vad dřevin, než u vzorku podlahy. Dřevo je přírodní materiál a každá podlahová lamela je neopakovatelný originál. Vzorky a fotografie jsou díky své limitované velikosti pouze ilustrativní a tedy nezávazné pro objednávky, protože nemohou poskytnout veškeré znaky dřeva ( barevné s strukturální rozdíly ), které dané třídění může obsahovat, nejedná se tedy o vzorky ve smyslu §2096 občanského zákoníku.

13186264

Parametry

Povrchová úprava:
Bílý lak
Dřevina
Dub
Úprava povrchu :
Lakovaná úprava matná bílá pavé
Kartáčováno :
Ano
Barevný tón
Světle hnědá
Vrchní vrstva ( nášlapná vrstva ) :
2,5 mm
Třídění:
Nature
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,125 m2K/W
Vzor
Prkno
Vzhled lamel :
Prkno ( Selský vzor )
Tloušťka :
14 mm
Šířka
180 mm
Nosná deska
Dřevěný laťkový střed
Zaklapávací mechanika :
Zámek G5
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.