DUB TAHITI - Floor Experts HERRITAGE DREAM - třívrstvá dřevěná podlaha

Heritage
TAH010

Podlahy kolekce Herritage Dream jsou vyrobeny z kvalitního dubového dřeva, který Váš domov promění v útulný a hřejivý prostor s charakterem a stylem. Podlahy mají spoj pero + drážka, který slouží k celoplošnému lepení a díky tomuto způsobu pokládky budete mít kvalitní podlahu, která vydrží mnoho let. 

Formát: 15(4)x190x1900 mm

2 138 Kč / m2

1 767 Kč bez DPH

4 631 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 2.166 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 4 631 Kč

177.34 €

Množství
Skladem u dodavatele

Řada Dream je určena pro zákazníky, kteří chtějí kvalitní zboží za velice příznivé ceny. Všechny parkety této kolekce jsou vyrobeny z kvalitního dubového dřeva, který Váš domov promění v útulný a hřejivý prostor s charakterem a stylem. Celá kolekce Dream má spoj Pero + Drážka, který slouží k celoplošnému lepení a díky tomuto způsobu pokládky budete mít kvalitní podlahu, která vydrží mnoho let. Povrchová úprava této řady má mnoho variant, záleží jen na Vás, zda preferujete wax olej, lak, neviditelný olej nebo snad uv lak či olej bílý. Rozhodně si však vyberete. Všechny dubové podlahy Dream jsou vhodné pro podlahové vytápění. Tyto třívrstvé dřevěné podlahy jsou ve vzoru selského prkna.

Při výběru podlah z ručního vzorkovníku nebo ze stojanů s panely mohou zejména dřevěné podlahy vykazovat větší barevný rozptyl a větší rozsah přirozených vad dřevin, než u vzorku podlahy. Dřevo je přírodní materiál a každá podlahová lamela je neopakovatelný originál. Vzorky a fotografie jsou díky své limitované velikosti pouze ilustrativní a tedy nezávazné pro objednávky, protože nemohou poskytnout veškeré znaky dřeva ( barevné s strukturální rozdíly ), které dané třídění může obsahovat, nejedná se tedy o vzorky ve smyslu §2096 občanského zákoníku.


Rozměr: 15x190x1900 mm, balení: 2,88 m2, počet lamel v balení: 8 ks

TAH010

Parametry

Povrchová úprava:
Olej
Dřevina
Dub
Úprava povrchu :
Wax olej
Kartáčováno :
Ano
Barevný tón
Černohnědá
Vrchní vrstva ( nášlapná vrstva ) :
4 mm
Třídění:
Extra rustikal
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,086 m2K/W
Vzor
Prkno
Vzhled lamel :
Prkno ( Selský vzor )
Tloušťka :
15 mm
Délka
1900 mm
Nosná deska
Multiplex
Zaklapávací mechanika :
Pero - drážka
Tepelná vodivost W/(mK)
0,163
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.