Parador Modular ONE - Dub Atmosphere přírodní autentická struktura - kompozitní podlaha CLICK

Domů
1744556

Vinylové podlahy Modular One pro vysokou zátěž. Vhodné pro pokládku plovoucím způsobem, na nosné kompozitní desce, která je vysoce odolná proti bobtnání. Horní vrstvu tvoří všestranný polyuretanový materiál (PUR) vyrobený bez změkčovadel a škodlivých emisí. Integrovaná spodní akustická vrstva z korku vyrovnává drobné nerovnosti podkladu a zaručuje příjemnou akustiku.

Rozměry: 8*235*2200 mm

1 242 Kč / m2

1 026 Kč bez DPH

3 853 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 3.102 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 3 853 Kč

147.55 €

Množství
Skladem u dodavatele

Novinka z kolekce vinylových podlah Modular ONE.

Modular ONE je vysoce výkonná a progresivní vícevrstvá podlaha, která splňuje ty nejvyšší požadavky na udržitelné bydlení. Je nejen odolná a snadno se o ni pečuje, ale působí svým osobitým vzhledem. Je zde kladen důraz na neuvěřitelně skutečný a autentický dojem z přírodního materiálu. Její povrch s jemnými póry podtrhuje eleganci tohoto dekoru.

Vhodné pro pokládku plovoucím způsobem, na nosné kompozitní desce, která je vysoce odolná proti bobtnání. Horní nášlapnou vrstvu tvoří moderní a všestranný polyuretanový materiál ( PUR ), který je vyroben bez změkčovadel a škodlivých emisí. Integrovaná spodní akustická vrstva z korku vyrovnává drobné nerovnosti podkladu a zaručuje příjemnou akustickou kvalitu místnosti. Parador Modular ONE lze pokládat na podlahové vytápění a je vynikajícím řešením pro renovace, například když je třeba vyrovnat mírně nerovné povrchy. Integrovaná zvuková izolace vyrobená z korku zlepšuje akustiku místnosti.

Pomocí systému Safe-Lock® PRO Click a díky nízké instalační výšce pouhých 8 mm lze Parador Modular ONE pokládat velmi snadno a přesně. Vynikající kvalita této podlahy je důvodem pro poskytnutí doživotní záruky výrobce.

Rozměry: 8*235*2200 mm, Balení:  3,102 m2, Hmotnost balení: 20,870 kg

 



1744556
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.