Parador Trendtime 6 - Dub Memory přírodní kartáčovaná struktura - vinylová podlaha CLICK

Parador Trendtime 6 - Dub Memory přírodní kartáčovaná struktura - vinylová podlaha CLICK

Vinylové podlahy
1744638

Produktová řada Parador Trendtime 6 je špičkový hráč s přesvědčivou silou. Díky svému útulnému vzhledu dřeva a autentické reprodukci přírodních materiálů splňuje nejvyšší designové standardy. Maximální trvanlivost a snadná péče jsou výrazem optimální kombinace technologie a designu. 

Formát: 9,6*216*2200 mm

1 364 Kč / m2

1 127 Kč bez DPH

3 241 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 2.376 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 3 241 Kč

124.11 €

Množství
Skladem u dodavatele

Kolekce Trendtime 6 je zaměřena na dekory imitující autenticky dřevo. Nosnou deskou je kvalitní HDF deska se zvýšenou odolností proti bobtnání. Podlahy této řady mají zámkový spoj SafeLock a jsou vhodné pro podlahové topení. Lamely mají antibakteriální úpravu, která odpuzuje špínu a bakterie. K tlumení kročejového hluku jsou navíc opatřeny integrovanou korkovou vrstvou.

Produktová řada Parador Trendtime 6 je špičkový hráč s přesvědčivou silou. Díky svému útulnému vzhledu dřeva a autentické reprodukci přírodních materiálů splňuje nejvyšší designové standardy. Maximální trvanlivost a snadná péče jsou výrazem optimální kombinace technologie a designu.  Kartáčovaná struktura této antibakteriální a robustní podlahy imituje seuky ve dřevě nebo jemné praskliny. Čtyřstranné zkosení zvyšuje vzhled skutečné dřevěné prkenné podlahy, která je nabízena jako zámková prkna ve formátu 2200 x 216 x 9,6 mm. Vinylová podlaha Parador z produktové řady Trendtime 6 je hřejivá a její akustika je příjemná. Její základní deska HDF se zvýšenou ochranou proti bobtnání umožňuje podlaze zůstat rozměrově stabilní. Mírné nerovnosti podpovrchu jsou bez problémů vyhlazeny. Díky systému Click-Safe® Lock® lze tuto podlahu pokládat snadno, bezpečně a přesně. Je stejně vhodná pro pokládku na podlahové vytápění, jako pro pokládku na podlahové chlazení. Celoživotní záruka výrobce pro soukromé použití hovoří o vysoké spolehlivosti této podlahy. Pro komerční použití se poskytuje desetiletá záruka.

Rozměry: 9,6*216*2200 mm, Balení:  2,376 m2, Hmotnost balení: 23,45 kg

1744638

Parametry

Barevný tón
Světle hnědá
Povrchová struktura:
Přírodně matná
Třída užívání
32
Podlahové topení :
Vhodné
Tepelný odpor m2K/W
0,048 m2K/W
Vzor
Prkno
Vzhled lamel :
Prkno ( Selský vzor )
Vzhled spár:
Bez drážky
Tloušťka :
8 mm
Zaklapávací mechanika :
Safe-Lock PRO ®
Odolnost proti oděru
AC 4
Dekor
Dub
Záruka :
Lifetime
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.